Kirjan ”Ada Lyn” (Tanya Tynjälä) esittely

7.10.2018  klo 15.30 Malmin Kirjastossa

Lokakuun 7. esitellään perulaisen kirjailijan, Tanya Tynjälän, kirja “Ada Lyn”.Kirjan julkaisi Norma Editors tämän vuoden heinäkuussa Kolibrí-Festivaliissa.

Ada Lyn on “höyrypunk” tieteisromaani, joka kertoo miten nuori Jules löytää tieteen salaperäisen lastenhoitajansa, Ada Lyn’in avulla. Kirja kuuluu “Torre de Papel Amarilla” kokoelmaan (yli 11-vuotiaille) ja on osa Perun lukusuunnitelmaa.

Tanya Tynjälä on Suomessa asuva perulainen kirjailija Norma on julkaissut useita hänen kirjojaan. Hänen ensimmäinen kirjansa, ”La ciudad de los nictálopes”, sai Norma palkinnon. Hänen edellistä kirjaansa, ”Lectora de sueños”, myytiin yli 40 000 kappaletta. Hänen kirjansa kuuluvat monen latinalaisamerikkalaisen maan lukusuunnitelmaan. Eräs hänen tarinoistaan löytyy oppikirjasta Texto 4ème sec. (2012 – Editions Érasme. Namur – Belgia)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.