Miksi kerrotaan satuja?

Koska se on elinikäinen lahja, ajan elinvoima, jonka jaamme keskenämme kun luemme satuja. Se antaa meille onnekkaan mahdollisuuden käyttää omaa äidinkieltämme ja vie meidät tutustumaan tarinoiden kulttuureihin.

Kolibrí Festivaali alkaa maanantaina 18.5. ja kutsuu lapset ja perheet tutustumaan iberoamerikkalaisiin kulttuureihin. Yhdessä herätetään lasten keskittymiskyky, herkkyys ja muisti tutustumalla Portugalin ja Espanjan kieliin.

Kolibrín siivillä tulevat käymään Espoon kirjastoissa Muchos Cuentos (Paljon tarinoita). Mukana ovat myös iberoamerikkalaisia tarinankertojia Brasiliasta, Nicaraguasta, Espanjasta, Kolumbiasta, Uruguaista, Kuubasta, Venezuelasta, Meksikosta ja Chilestä. Jokainen tarina on melkoinen matka! Tarkistakaa Kolibrín aikataulut ja varatkaa suosikkikohde!

Kolibrí ja kirjastonhoitajat odottavat Teitä kirjat avoinna!

Tervetuloa lentamään mielikuvitukseen!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.